Reviews


Betrouwbaar adress

5,0 rating
januari 2, 2021

Renault megane bj 2010 1.5dci gekocht bij dit bedrijf voor een nette prijs , frisse start in het nieuwe jaar met een vriendelijke groetjes auto Veenderveld .

auto veenderveld

een goede aanbeveling

5,0 rating
december 23, 2020

Vorige maand een Renault 15dci Kangoo aangekocht met rechter schuifdeur en navigatie . ik ben pakket bezorger en run een eigen bedrijf met multidiensten groetjes uit Rotterdam

Reda ziani

Ford Fiesta

5,0 rating
oktober 29, 2020

In januari 2018 heb ik de auto Ford Fiesta, geïmporteerd uit Duitsland, gekocht.
Het contact met de eigenaar van Autocenter Van Haaren was fijn. Even de auto bekeken, proefritje gemaakt en we kwamen snel tot een akkoord. Relatief weinig km op de meter en een gunstige prijs. Hij zorgde voor een nieuwe APK, onderhoud, en een garantie voor een aantal maanden.
Goede ervaringen met de Autocenter en met de eigenaar. Een aanrader!
Inmiddels is het eind okt 2020 en in deze hele tussenperiode heb ik geen grote problemen gehad met de auto. Mocht ik opnieuw gaan naar een nieuwe auto dan zal ik eerst kijken of ik deze wederom bij Autocenter Van Haaren kan afschaffen.

Midas

Bus gekocht

5,0 rating
oktober 28, 2020

Via mijn neef bij dit adres gekomen heb daar een blauwe Ford Transit verhoogd en verlengd gekocht voor fruit handel te rijden omgeving Tilburg bus rijd goed elke dag plezier van goede service ,kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen ..Jeroen cruijssen

Jeroen

moeilijk bereikbaar er was niemand op het autobedrijf

3,0 rating
oktober 27, 2020

Auto was helaas verkocht Renault captur jammer volgende keer beter gr Erik

Erik Dijkhof

Response from AUTOCENTER VAN HAAREN

beste erik alles gaat volgens telefonische afspraak inverband corona zijn wij hiertoe genoodzaakt onze excuses hiervoor mvrgr dhr van haaren

Audi A5

5,0 rating
oktober 25, 2020

Bij autocentrum van Haaren in Tilburg een mooie Audi A5 gekocht via internetsite gaspedaal kwam ik bij dit bedrijf terecht, werd telefonisch te woord gestaan en na afspraak om de auto te bekijken en een proefrit mee te maken ben heel tevreden met 3 maanden huisgarantie erbij wilde toch zekerheid heb er veel plezier mee en hij rijd zuinig en goed kan dit bedrijf bij meer mensen aanraden !

Vincent nederkoorn

Renault Twingo

4,0 rating
oktober 21, 2020

Laatst een Renault Twingo gekocht met weinig kilometers voor een voordelige prijs. Rijdt goed, niks mis mee! Eerlijke verkoper, recht door zee.
Tip: bel even voordat je gaat kijken voor de auto i.v.m. druk schema van de verkoper.

Kelly

Renault twingo

5,0 rating
oktober 21, 2020

Op de site de renault twingo gezien met een mooie prijs eigenaar Jan is eerlijk en gemakkelijk in omgang proefrijden was geen probleem en een must vond de garage na de proefrit bedenktijd en ais Nog tot koop overgegaan fijne auto bedankt jan

Ger Vissers

renault megane

4,0 rating
oktober 19, 2020

ik heb afgelopen zomer een renault megane gekocht uit het bouwjaar 2015 woon zelf in tilburg noord ,en ken dit bedrijf al een tijd de Renault stond buiten tussen de Auto,s ik kocht er 3 maanden huis garantie bij voor 390 euro incl apk en aflevering
ik ben er zeer tevreden mee ook de prijs was echt scherp
hij voldoet naar al mijn wensen al 9000 kilometer gereden zonder problemen
Twan Smits

twan smits

Betrouwbaar adress

4,0 rating
september 17, 2020

2 jaar geldeden een Ford gekocht we zijn toen naar Spanje verhuisd en komen 3xper jaar naar onze oude woonplaats Tilburg, autocenter van Haaren doet dan onze onderhoud
we krijgen dan een leen auto ter beschikking. Loet van den berg

dhr van den berg

#nicoadvanturebuscamper

4,0 rating
september 17, 2020

Vorige maand vond ik een Ford Transit bus op het internet 4L3H voor een goede prijs. Na bezichtiging waren er nog een aantal zaken die geregeld moesten worden. Zo waren er twee updates van Ford uit en was de Airco niet in orde. De updates hebben we toen bij de Ford garage laten doen en ik heb daar gelijk een aankoop keuring geregeld. Daar kwamen nog een aantal punten naar voren. Allemaal keurig opgelost en geregeld inclusief een ruitenwisser probleem wat later boven water kwam. Ik kan u van Haaren gerust aanbevelen want niets zo belangrijk als goede service.
Ik ben nu mijn droomcamper aan het bouwen en kan straks met een gerust hart op pad. Jan bedankt en als ik weer een auto nodig heb kijk ik eerst op je site. Groet Nico Schreuder

Nico Schreuder

Renault captur

5,0 rating
september 11, 2020

afgelopen week onze nieuwe auto gekocht , zeer tevreden over de manier van handelen bij dit bedrijf , service is uitstekend en voor een eerlijke prijs , echt een aanrader!

Tommie

renault captur

5,0 rating
september 10, 2020

Bij dit bedrijf onze nieuwe auto gekocht renault captur , zeer tevreden over de manier van handelen van dit bedrijf , goede service voor een eerlijke prijs.
Groetjes dhr koning uit Bergen op Zoom

Tommie

een goede aanbeveling

5,0 rating
september 2, 2020

Via internet een Mercedes aangekocht namelijk een c63 AMG . met inruil mijn BMW 3 serie ! kwamen we samen tot een eerlijke deal

Martien van der Cammen uit herpen

Auto

5,0 rating
september 1, 2020

Kom er graag ook voor advies als er iets is met mijn auto voor eigen klanten gratis uitlezen

Leon vd wielen

Auto

5,0 rating
september 1, 2020

Koop al jaren mijn autos daar goede service en klantvriendelijk. geen gedoe ,maar recht door zee altijd vriendelijk

Leon vd wielen

Goede service en betrouwbaar

5,0 rating
september 1, 2020

Al jaren bekend met deze fijne zaak. Altijd een goede service en eerlijk advies! Een aanrader voor een fijne, betrouwbare occasion 😉

Henk Broeksteeg

Peugot 107

5,0 rating
augustus 29, 2020

Fijne garage ,al meerdere auto’s bij Jan gekocht ,eerlijk en betrouwbaar ,en als er wat met de auto is ,wordt dit netjes opgelost👍Zeer goede service !bedankt Jan ,mooie nieuwe website! toppie !
Gr Sandra

Sandra van der Linde

Fiat 500

5,0 rating
augustus 28, 2020

Super mooie auto gekocht bij van Haaren. Snelle en goede service bedankt hiervoor. De auto had weinig op de kilometer stand en zag er nog als nieuw uit.
Raad meer mensen aan hier een auto te kopen.
Bedankt, Groetjes Rachel

Rachel

Volkswagen EOS

5,0 rating
juli 3, 2020

Een super fijne en mooie auto gekocht een paar jaar terug, namelijk een Volkswagen Eos cabriolet, met een prima service Bedankt hiervoor alsnog ,
heb al vele kilometers bereden zonder problemen en genoten van de automatische open cabriolet kap als de zon schijnt heerlijk , leuke nieuwe website om een review
te kunnen plaats groetjes Natasja

Natasha
4.7
4,7 rating
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 27 reviews)
Uitstekend74%
Erg goed22%
Gemiddeld4%
Slecht0%
Erg slecht0%