Reviews


goed aan te bevelen

Rated 5 out of 5
juli 28, 2021

mijn renault twingo rijd goed ben zeer tevreden

Wilfred Knulst

Betrouwbaar klantvriendelijk

Rated 5 out of 5
juni 23, 2021

Klantvriendelijk afgeleverd met een nieuwe apk . we konden de Volkswagen polo de volgende dag al ophalen
Peter

Peter broekhuis

Goed geregeld door dit bedrijf DMF krediet

Rated 5 out of 5
juni 19, 2021

Wij zagen op internet een Renault Captur bj 2017 we zijn meteen goed geholpen na overleg heeft dit bedrijf een
voordelige financiering afgesloten voor ons waar we erg blij mee zijn ook de auto bevalt prima .

Tini van Erp

goede service

Rated 5 out of 5
juni 11, 2021

Airco laten maken door dit bedrijf was bij de dealer geweest voor een offerte ik schrok me een hoedje. 785 euro na wat speuren en navraag kwam ik bij autocenter van haaren daar aangekomen stond er al een monteur op afspraak te wachten. na onderzoek was de conclusie er zat vuil en lekkage in en rond het vulventiel daardoor het airco gas lekte gelukkig kon het meteen gemaakt worden hij blaast nu weer lekker koude lucht totaal kosten 240 euro

Veronique Petruska

ford transit

Rated 5 out of 5
juni 10, 2021

rijd prima deze Ford transit Adbleu euro 6 mag ik fijn weer de stad in voor mijn werkzaamheden . mijn oude Mercedes Vito kon ik meteen inruilen bij dit bedrijf in Tilburg

Nick Reinders

Top Aygo!

Rated 4 out of 5
juni 8, 2021

We konden al snel even komen kijken naar de auto en die zag er prima uit. Ook maakten we een fijne proefrit. Prettige verkoper, die geen extra dingen probeert aan te smeren. Kortom een verkoper die je het de prijs wel gunt. Toen we de auto op gingen halen ging Jan even mee om mijn auto op naam te laten zetten. Heel fijn om zo van het begin tot eind van het aankoopproces compleet geholpen te zijn. Bedankt.
Tip voor Jan: kijk als je de auto meegeeft vooraf nog even naar de bandenspanning, want een paar daagjes na t ophalen bleek de mijne best wel laag te zijn. Al was dit oppompen voor mij als beginnend bestuurder ook juist wel weer leerzaam.

EmmrlyV

fijn zaken doen

Rated 5 out of 5
juni 8, 2021

vw polo tdi gekocht rijd prima zuinig in verbruik .

Henk manders waalwijk

Prima service en klantvriendelijk

Rated 5 out of 5
juni 1, 2021

Heb een toyota aygo gekocht. Service was prima.
Werd zeer vriendelijk en eerlijk te woord gestaan. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Top!!!

Marlies

goed bedrijf

Rated 5 out of 5
juni 1, 2021

klantvriendelijk en eerlijk
nissan Juke gekocht 4 maanden terug voor mijn moeder ze woont nu in Belgie hartstikke tevreden mee

Erkan Mankaloglu

Betrouwbaar adress

Rated 5 out of 5
mei 22, 2021

goed bedrijf

Martien van der Cammen uit herpen

Mijn Ford Ka is een Jaguar

Rated 5 out of 5
mei 16, 2021

Wat ben ik Happy met mijn mooi Ford Ka !
Veilig, bezuinig ,comfortabel, en heel goed onderhoud en kennis van min heeft de auto helemaal gecheckt ,ik had alleen een probleempje met de motor autostart maar is opgelost ! goedkoop gezien zijn goed conditie ! Ik rijd veel elk dag ,dus perfect voor mij ! Super good zaak en heel aardig dealer !
Jan,heel erg bedankt !
Ik wens je veel succes.
Groetjes,Margaret

Margaret Barros

goed adres voor een auto

Rated 5 out of 5
maart 17, 2021

na lang zoeken naar een VW polo kwamen we uit ,via de site gaspedaal bij autocenter van Haaren in tilburg noord we zijn zeer tevreden kan dit bedrijf aan iedereen aan bevelen

Jan matulessy uit Dordrecht

Toyota Aygo

Rated 5 out of 5
februari 25, 2021

Uitstekende ervaring met autocenter van Haaren
Jan denkt ook in deze bizarre tijd heel mooi klantgericht mee om je de mogelijkheid te geven op je gemak de auto te bekijken en proef te rijden. In ons geval moeilijk om binnen normale werktijd te kijken; geen probleem zegt Jan, dan lossen we dat op een andere manier op. Echt iets waar de meeste van zijn conculega’s in gebreke blijven. Auto nu een paar maanden in gebruik en ze is er helemaal happy mee!

Christian en Astrid van de Wetering

ford ka bj 2013

Rated 5 out of 5
januari 28, 2021

hallo hierbij mijn ervaring van dit bedrijf
ik rijd nu ongeveer 5 jaar met mijn ford ka kleur zilver uit bj 2013 , gekocht bij autocenter van haaren nog nooit 1 probleem gehad met dit bedrijf , ook de prijs was erg scherp het scheelde ruim 2500 euro met de plaatselijke dealer ,en ik kreeg er gratis aflevering en 3 maanden extra garantie, plus een set winterbanden de keuze was daarom snel gedaan, groetjes yvonne de reuver

yvonne de reuver

Betrouwbaar adress

Rated 5 out of 5
januari 2, 2021

Renault megane bj 2010 1.5dci gekocht bij dit bedrijf voor een nette prijs , frisse start in het nieuwe jaar met een vriendelijke groetjes auto Veenderveld .

auto veenderveld

een goede aanbeveling

Rated 5 out of 5
december 23, 2020

Vorige maand een Renault 15dci Kangoo aangekocht met rechter schuifdeur en navigatie . ik ben pakket bezorger en run een eigen bedrijf met multidiensten groetjes uit Rotterdam

Reda ziani

Ford Fiesta

Rated 5 out of 5
oktober 29, 2020

In januari 2018 heb ik de auto Ford Fiesta, geïmporteerd uit Duitsland, gekocht.
Het contact met de eigenaar van Autocenter Van Haaren was fijn. Even de auto bekeken, proefritje gemaakt en we kwamen snel tot een akkoord. Relatief weinig km op de meter en een gunstige prijs. Hij zorgde voor een nieuwe APK, onderhoud, en een garantie voor een aantal maanden.
Goede ervaringen met de Autocenter en met de eigenaar. Een aanrader!
Inmiddels is het eind okt 2020 en in deze hele tussenperiode heb ik geen grote problemen gehad met de auto. Mocht ik opnieuw gaan naar een nieuwe auto dan zal ik eerst kijken of ik deze wederom bij Autocenter Van Haaren kan afschaffen.

Midas

Bus gekocht

Rated 5 out of 5
oktober 28, 2020

Via mijn neef bij dit adres gekomen heb daar een blauwe Ford Transit verhoogd en verlengd gekocht voor fruit handel te rijden omgeving Tilburg bus rijd goed elke dag plezier van goede service ,kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen ..Jeroen cruijssen

Jeroen

moeilijk bereikbaar er was niemand op het autobedrijf

Rated 3 out of 5
oktober 27, 2020

Auto was helaas verkocht Renault captur jammer volgende keer beter gr Erik

Erik Dijkhof

Antwoord van AUTOCENTER VAN HAAREN

beste erik alles gaat volgens telefonische afspraak inverband corona zijn wij hiertoe genoodzaakt onze excuses hiervoor mvrgr dhr van haaren

Audi A5

Rated 5 out of 5
oktober 25, 2020

Bij autocentrum van Haaren in Tilburg een mooie Audi A5 gekocht via internetsite gaspedaal kwam ik bij dit bedrijf terecht, werd telefonisch te woord gestaan en na afspraak om de auto te bekijken en een proefrit mee te maken ben heel tevreden met 3 maanden huisgarantie erbij wilde toch zekerheid heb er veel plezier mee en hij rijd zuinig en goed kan dit bedrijf bij meer mensen aanraden !

Vincent nederkoorn
4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 41 reviews)
Uitstekend81%
Heel goed17%
Gemiddeld2%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%