Reviews


Toyota Aygo

Rated 5 out of 5
februari 25, 2021

Uitstekende ervaring met autocenter van Haaren
Jan denkt ook in deze bizarre tijd heel mooi klantgericht mee om je de mogelijkheid te geven op je gemak de auto te bekijken en proef te rijden. In ons geval moeilijk om binnen normale werktijd te kijken; geen probleem zegt Jan, dan lossen we dat op een andere manier op. Echt iets waar de meeste van zijn conculega’s in gebreke blijven. Auto nu een paar maanden in gebruik en ze is er helemaal happy mee!

Christian en Astrid van de Wetering

ford ka bj 2013

Rated 5 out of 5
januari 28, 2021

hallo hierbij mijn ervaring van dit bedrijf
ik rijd nu ongeveer 5 jaar met mijn ford ka kleur zilver uit bj 2013 , gekocht bij autocenter van haaren nog nooit 1 probleem gehad met dit bedrijf , ook de prijs was erg scherp het scheelde ruim 2500 euro met de plaatselijke dealer ,en ik kreeg er gratis aflevering en 3 maanden extra garantie, plus een set winterbanden de keuze was daarom snel gedaan, groetjes yvonne de reuver

yvonne de reuver

Betrouwbaar adress

Rated 5 out of 5
januari 2, 2021

Renault megane bj 2010 1.5dci gekocht bij dit bedrijf voor een nette prijs , frisse start in het nieuwe jaar met een vriendelijke groetjes auto Veenderveld .

auto veenderveld

een goede aanbeveling

Rated 5 out of 5
december 23, 2020

Vorige maand een Renault 15dci Kangoo aangekocht met rechter schuifdeur en navigatie . ik ben pakket bezorger en run een eigen bedrijf met multidiensten groetjes uit Rotterdam

Reda ziani

Ford Fiesta

Rated 5 out of 5
oktober 29, 2020

In januari 2018 heb ik de auto Ford Fiesta, geïmporteerd uit Duitsland, gekocht.
Het contact met de eigenaar van Autocenter Van Haaren was fijn. Even de auto bekeken, proefritje gemaakt en we kwamen snel tot een akkoord. Relatief weinig km op de meter en een gunstige prijs. Hij zorgde voor een nieuwe APK, onderhoud, en een garantie voor een aantal maanden.
Goede ervaringen met de Autocenter en met de eigenaar. Een aanrader!
Inmiddels is het eind okt 2020 en in deze hele tussenperiode heb ik geen grote problemen gehad met de auto. Mocht ik opnieuw gaan naar een nieuwe auto dan zal ik eerst kijken of ik deze wederom bij Autocenter Van Haaren kan afschaffen.

Midas

Bus gekocht

Rated 5 out of 5
oktober 28, 2020

Via mijn neef bij dit adres gekomen heb daar een blauwe Ford Transit verhoogd en verlengd gekocht voor fruit handel te rijden omgeving Tilburg bus rijd goed elke dag plezier van goede service ,kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen ..Jeroen cruijssen

Jeroen

moeilijk bereikbaar er was niemand op het autobedrijf

Rated 3 out of 5
oktober 27, 2020

Auto was helaas verkocht Renault captur jammer volgende keer beter gr Erik

Erik Dijkhof

Antwoord van AUTOCENTER VAN HAAREN

beste erik alles gaat volgens telefonische afspraak inverband corona zijn wij hiertoe genoodzaakt onze excuses hiervoor mvrgr dhr van haaren

Audi A5

Rated 5 out of 5
oktober 25, 2020

Bij autocentrum van Haaren in Tilburg een mooie Audi A5 gekocht via internetsite gaspedaal kwam ik bij dit bedrijf terecht, werd telefonisch te woord gestaan en na afspraak om de auto te bekijken en een proefrit mee te maken ben heel tevreden met 3 maanden huisgarantie erbij wilde toch zekerheid heb er veel plezier mee en hij rijd zuinig en goed kan dit bedrijf bij meer mensen aanraden !

Vincent nederkoorn

Renault Twingo

Rated 4 out of 5
oktober 21, 2020

Laatst een Renault Twingo gekocht met weinig kilometers voor een voordelige prijs. Rijdt goed, niks mis mee! Eerlijke verkoper, recht door zee.
Tip: bel even voordat je gaat kijken voor de auto i.v.m. druk schema van de verkoper.

Kelly

Renault twingo

Rated 5 out of 5
oktober 21, 2020

Op de site de renault twingo gezien met een mooie prijs eigenaar Jan is eerlijk en gemakkelijk in omgang proefrijden was geen probleem en een must vond de garage na de proefrit bedenktijd en ais Nog tot koop overgegaan fijne auto bedankt jan

Ger Vissers

renault megane

Rated 4 out of 5
oktober 19, 2020

ik heb afgelopen zomer een renault megane gekocht uit het bouwjaar 2015 woon zelf in tilburg noord ,en ken dit bedrijf al een tijd de Renault stond buiten tussen de Auto,s ik kocht er 3 maanden huis garantie bij voor 390 euro incl apk en aflevering
ik ben er zeer tevreden mee ook de prijs was echt scherp
hij voldoet naar al mijn wensen al 9000 kilometer gereden zonder problemen
Twan Smits

twan smits

Betrouwbaar adress

Rated 4 out of 5
september 17, 2020

2 jaar geldeden een Ford gekocht we zijn toen naar Spanje verhuisd en komen 3xper jaar naar onze oude woonplaats Tilburg, autocenter van Haaren doet dan onze onderhoud
we krijgen dan een leen auto ter beschikking. Loet van den berg

dhr van den berg

#nicoadvanturebuscamper

Rated 4 out of 5
september 17, 2020

Vorige maand vond ik een Ford Transit bus op het internet 4L3H voor een goede prijs. Na bezichtiging waren er nog een aantal zaken die geregeld moesten worden. Zo waren er twee updates van Ford uit en was de Airco niet in orde. De updates hebben we toen bij de Ford garage laten doen en ik heb daar gelijk een aankoop keuring geregeld. Daar kwamen nog een aantal punten naar voren. Allemaal keurig opgelost en geregeld inclusief een ruitenwisser probleem wat later boven water kwam. Ik kan u van Haaren gerust aanbevelen want niets zo belangrijk als goede service.
Ik ben nu mijn droomcamper aan het bouwen en kan straks met een gerust hart op pad. Jan bedankt en als ik weer een auto nodig heb kijk ik eerst op je site. Groet Nico Schreuder

Nico Schreuder

Renault captur

Rated 5 out of 5
september 11, 2020

afgelopen week onze nieuwe auto gekocht , zeer tevreden over de manier van handelen bij dit bedrijf , service is uitstekend en voor een eerlijke prijs , echt een aanrader!

Tommie

renault captur

Rated 5 out of 5
september 10, 2020

Bij dit bedrijf onze nieuwe auto gekocht renault captur , zeer tevreden over de manier van handelen van dit bedrijf , goede service voor een eerlijke prijs.
Groetjes dhr koning uit Bergen op Zoom

Tommie

een goede aanbeveling

Rated 5 out of 5
september 2, 2020

Via internet een Mercedes aangekocht namelijk een c63 AMG . met inruil mijn BMW 3 serie ! kwamen we samen tot een eerlijke deal

Martien van der Cammen uit herpen

Auto

Rated 5 out of 5
september 1, 2020

Kom er graag ook voor advies als er iets is met mijn auto voor eigen klanten gratis uitlezen

Leon vd wielen

Auto

Rated 5 out of 5
september 1, 2020

Koop al jaren mijn autos daar goede service en klantvriendelijk. geen gedoe ,maar recht door zee altijd vriendelijk

Leon vd wielen

Goede service en betrouwbaar

Rated 5 out of 5
september 1, 2020

Al jaren bekend met deze fijne zaak. Altijd een goede service en eerlijk advies! Een aanrader voor een fijne, betrouwbare occasion 😉

Henk Broeksteeg

Peugot 107

Rated 5 out of 5
augustus 29, 2020

Fijne garage ,al meerdere auto’s bij Jan gekocht ,eerlijk en betrouwbaar ,en als er wat met de auto is ,wordt dit netjes opgelost👍Zeer goede service !bedankt Jan ,mooie nieuwe website! toppie !
Gr Sandra

Sandra van der Linde
4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 49 reviews)
Uitstekend82%
Heel goed16%
Gemiddeld2%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%