Reviews


Peugot 107

5,0 rating
augustus 29, 2020

Fijne garage ,al meerdere auto’s bij Jan gekocht ,eerlijk en betrouwbaar ,en als er wat met de auto is ,wordt dit netjes opgelost👍Zeer goede service !bedankt Jan ,mooie nieuwe website! toppie !
Gr Sandra

Sandra van der Linde

Fiat 500

5,0 rating
augustus 28, 2020

Super mooie auto gekocht bij van Haaren. Snelle en goede service bedankt hiervoor. De auto had weinig op de kilometer stand en zag er nog als nieuw uit.
Raad meer mensen aan hier een auto te kopen.
Bedankt, Groetjes Rachel

Rachel

Volkswagen EOS

5,0 rating
juli 3, 2020

Een super fijne en mooie auto gekocht een paar jaar terug, namelijk een Volkswagen Eos cabriolet, met een prima service Bedankt hiervoor alsnog ,
heb al vele kilometers bereden zonder problemen en genoten van de automatische open cabriolet kap als de zon schijnt heerlijk , leuke nieuwe website om een review
te kunnen plaats groetjes Natasja

Natasha

Betrouwbaar en super service

5,0 rating
juli 3, 2020

Ik koop al jaren auto’s en bussen bij Jan. ook mijn ouders en familie , Worden altijd uitstekend geholpen. Altijd goede jonge auto’s met weinig kilometers. En als er een keer iets is wordt het netjes verholpen. mooie nieuwe website heb je Jan ziet er top uit groetjes Robert

Robert Cruijssen

al jaren goede ervaringen

5,0 rating
juli 2, 2020

Nou, kom helemaal van de andere kant van het land (uur en kwartier ).
Om bij autocenter van haaren een auto te kopen of mij te laten helpen , al jaren goede ervaringen .

Nico rooijens

Volkswagen polo

5,0 rating
juli 2, 2020

Goede service, goede prijs en juiste afspraken. Belangrijkste is ik heb een goede auto, heel fijn. Mijn dochter had al een auto bij jullie gekocht, wie ook zeer tevreden is, nu uit eigen ervaring ben ik dat ook. Bedankt.
Ps.mooie website.

Dennis

Fiat 500

5,0 rating
juli 2, 2020

Auto voor mijn vriendin gekocht, de auto zag er perfect uit er was 1 klein mankementje die is meteen opgelost.
Bedankt voor de snelle en goede service

Tim

Chevrolet spark

4,0 rating
juli 1, 2020

Lang rond gekeken voor een nieuwe auto, maar uit eindelijk uitgekomen bij autocenter van haaren.
Ben super blij met deze aankoop, heb echt waar voor mijn geld gekregen.
Dank je wel voor de goede service.

Astrid

Mini cooper

4,0 rating
juli 1, 2020

Eindelijk mijn auto gevonden waar ik zo lang voor heb gespaard. Dank je wel voor je eerlijke advies en de goede service. Top!

Anonymous

Volkswagen Up

5,0 rating
juli 1, 2020

Ben super blij met mijn nieuwe auto! Wat een geweldige service. Dankjewel voor deze beleving. Deden meerdere auto bedrijven het maar zo als jullie! Ps hij rijdt als een tierelier!

Judith
4.7
4,7 rating
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 30 reviews)
Uitstekend77%
Erg goed20%
Gemiddeld3%
Slecht0%
Erg slecht0%